Gümüşyaka Ortaokulu

Telefon : 0212 721 42 01
WEB https://gumusyakaortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Gümüşyaka Merkez Mahallesi Cahit Arf Caddesi No 14
VİZYON : Gümüşyaka Ortaokulu olarak işbirliği, dayanışma, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamında vizyonumuz; Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda ülkesinin değerini bilen, kendisini geliştirebilen, ulusal ve evrensel değerleri benimsemiş, bilgiyi hayatla bütünleştirerek toplumun yararına kullanabilen bireyler yetiştirebilmek.
MİSYON : Bilgi toplumu olma yolunda, iletişim araçlarının kullanılmasının sağladığı kolaylıklardan herkesin yararlanmasını sağlamak; Öğrencilerin kişisel yeteneklerini geliştirebilecekleri çalışmalar düzenlemek; Okul-öğrenci-veli iletişimini geliştirerek çağdaş bir eğitim ortamı yaratmak.
BAŞARILAR : 0

Öğretim Şekli :Tam gün
Saatler : Ders Başlama Saati:09:00 Ders Bitiş Saati :15:40
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgazlı kalorifer
Servis :
Ulaşım : Bayrampaşa(Esenler) Otogarı´ndan Tekirdağ yönüne gelen şehirler arası otobüslerle yaklaşık 1 saat 10 dakikada rahatça Gümüşyaka´ya ulaşabilirsiniz. Ayrıca Yenibosna Silivri arasında sefer yapan 303 no´lu hat otobüsleri ile Silivri Otogarına gelebirir daha sonrada otogardan Gümüşyaka minibüslerine binerek buraya gelebilirsiniz.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine uzaklık:20 km. İl merkezine Uzaklık :85 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Futbol, Voleybol, Basketbol; mendil kapmaca, Futsal,Masa Tenisi
Bilimsel Etkinlikler : TUBİTAK 4006 , Harezmi
Proje Çalışmaları : Beyaz Bayrak Projesi, Beslenme dostu Okul Projesi, Temiz Okul Temiz Dünya Projesi, Sayfalardan Hayata Kitap Okuma Projesi, Misafirim Öğretmenim Projesi, Ağaçların Adı İstanbul- Okul Bahçesindeki ağaçlar.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : E-Twining.